Veelgestelde vragen

FAQ

Wij steunen maatschappelijke projecten die binnen onze focus thema’s vallen. Dit doen wij doormiddel van ambassadeurs die zowel financiële bijdragen leveren als kennis en ervaring.  

Door aan verschillende maatschappelijke projecten een bijdrage te leveren willen wij voor zowel nu als voor de toekomst zorgen voor een betere samenleving voor jongeren. Vooral degene die nu minder kansen krijgen of het moeilijker hebben. Wij willen met en voor jongeren een toekomstbestendige samenleving creërenDit doen wij met onze projecten gerelateerd aan sport, gezondheid, ontwikkeling en ondernemer. 

Wij zoeken en starten projecten op die passen bij onze pijlers. Deze projecten komen bij ons, of wij zoeken ze zelf op. Wij hebben een aantal punten waar een project aan moet voldoen. Denk hierbij aan een project dat zonder hulp moeilijk van de grond komt, een project wat het (nu) lastig vindt om zelfvoorzienend te zijn of een project passend bij een vraag of wens van onze donateurs. Weten of uw project aan onze pijlers voldoet, neem zeker even contact met ons op.

U kunt bijdragen in tijd om ons of de projecten te ondersteunen. U kunt ook uw kennis inzetten om de projecten te helpen zelfvoorzienend te worden. Daarnaast kunt u financiële middelen ter beschikking stellen om een project verder te brengen of een nieuw project op te starten.

De nalatenschap van Bob Vlake zorgt ervoor dat er een aantal projecten gesteund kunnen worden en de overige kosten gedekt zijn. Alle overige schenkingen gaan 100% naar het project of het doel toe. Zowel passend bij ons als passend bij de donateur. 

Ja wij hebben een ANBI aanvraag ingediend en zullen binnenkort een ANBI zijn. 

Dit kan zeker en daar zouden wij erg dankbaar voor zijn. Dit kan in overleg met ons ook afgestemd worden op de wensen van de donateur.

Nee wij zijn ontstaan uit de nalatenschap van Bob Vlake. Hierdoor zijn alle vaste kosten gedekt voor het runnen van de stichting. Alle overige donaties zullen wij direct en volledig ten goede gebruiken van de projecten. 

De medewerkers werken vrijwillig. Er worden dus, nu nog, geen salarissen uitgekeerd.

Bijdragen?

Ook u kunt een bijdrage leveren.

Iedereen zal begrijpen, dat met de uitvoering van deze projecten financiële middelen beschikbaar moeten zijn. Donaties en giften zijn daarom zeer belangrijk. Uw donatie of gift stellen we dan ook zeer op prijs. Ook kunt u helpen door ideeën te delen en kennis en ervaring ter beschikking te stellen. Wilt u op een andere manier bijdragen? Dat kan ook voor een specifiek onderdeel of doel zijn.