Ons team

Oprichter
Bob Vlake

Bob vlake

Oprichter

Waarom wil iemand op hoge leeftijd geld en energie steken in een fonds? Het antwoord is simpel: ik wil iets nalaten aan de samenleving.  

Ik heb veel aan de samenleving te danken. Van de basisschool tot aan de universiteit leerde ik om een goede zakenman en bestuurslid bij de overheid te zijn. Maar mijn leven was niet alleen opdoen van kennis. Er zijn vele moeilijke periodes geweest waarin de kennis van medici op de proef werd gesteld en zorgzame verplegers aan mijn zijde stonden. Bij deze soms ernstige ziektes hielpen ze mij erbovenop.   

Een kritieke situatie te boven komen is een ervaring waar je uitkomt met dankbaarheid, ook en vooral voor diegenen die zich keer op keer voor jou inzetten. Ik wil daarom een zinvolle bijdrage leveren in het samenspel van mens in maatschappij. Voor iedereen, en voor een gezonde en leefbare toekomst voor de volgende generatie.

Koen Hobelman

Oprichter

Zowel privé als in mijn werk ben ik dan veel mee bezig om innovatieve ideeën en startups. Ik denk en praat graag over onderwerpen die de wereld vooruithelpen en ‘future proof’ maken. Bijdragen aan maatschappelijke thema’s is zeker iets voor mij. Vooral nu ik de kans krijg samen met andere gemotiveerde mensen bij te dragen aan mooie projecten die ook echt iets toevoegen. 

Via een maatjesproject kwam ik Bob 7 jaar geleden tegen. Wij delen de interesse om de samenleving vooruit te helpen. Uit onze vele gesprekken kwam het idee om een stichting te beginnen die een maatschappelijke bijdrage zal leveren. Iets wat ik meteen met beide handen wilde aanpakken. Ik hoop dat wij in de toekomst met een grote groep enthousiaste mensen allerlei projecten binnen onze thema’s kunnen ondersteunen. Dit in zowel financiële middelen als in tijd en kennis. Wilt u ook graag bij deze groep horen en iets bijdragen aan de maatschappij of heeft u andere interessante ideeën laat het ons dan zeker weten! 

Oprichter
Koen Hobelman
OPrichter
Floris van luttervelt

Floris van luttervelt

Oprichter

Waarom wil iemand op hoge leeftijd ( 85 jaar ) financiële middelen en energie steken in een Goede Doelen fonds. Het antwoord is simpel: ik wil iets aan de samenleving nalaten. 

Dit omdat ik veel aan de samenleving te danken heb. Door onderwijs van basisschool tot universiteit heb ik kennis opgedaan, die mij in staat stelde op verschillende posities in bedrijfsleven en bij de overheid werkzaam te zijn. Het ging er mij om een zinvolle bijdrage te leveren in het samenspel van mens en maatschappij. 

Bijdragen?

Ook uw hulp kunnen we gebruiken! 

Iedereen zal begrijpen, dat met de uitvoering van deze projecten financiële middelen en kennis beschikbaar moeten zijn. Uw donatie of gift stellen we dan ook zeer op prijs om onze missie te behalen. Dit kan ook onderdeel of doel specifiek zijn. 

U kunt ook helpen door ideeën te delen of kennis en ervaring ter beschikking te stellen. Heeft u vragen of wilt u op een andere manier bijdragen? Laat dit ons vooral weten.